normatherm® waterleidende verwarmings(haard)kachel
– verandert hout in energie ..................... nl-pages......de-seiten

normatherm®- waterleidende verwarmings(haard)kachel plus kook-kachel
- fornuis met traditioneel design 19 kW – prestatie betaalt zich uit

Hartelijk welkom bij de normatherm® Energiespartechnik GmbH

Verdere voordelen van de verwarmings(haard)kachel

Naast de toepassing in woonhuizen heeft zich op grond van de robuuste en onafhankelijke constructie van de normatherm-verwarmings(haard)kachel de toepassing in vakantiehuizen, jachthutten, alsmede in berghutten beproefd. Door het gebruik van gewone antivriesmiddelen in het verwarmingswater van de verwarmings(haard)kachel en in de verwarmingskringloop wordt bovendien een toereikende veiligheid voor vorstschades bereikt, wanneer het huis niet continue wordt bewoond. Met een batterijgebufferde zonnecelinstallatie (beproefde kampeertechniek) kan de stroombehoefte voor de circulatiepomp, in deze vaak afgelegen huizen, afgedekt worden.

Onze verkoopweg = de weg naar onze klant

De verkoop van de normatherm- verwarmings(haard)kachel gebeurt via het Internet direct aan onze klanten. Zoals bij een verkoop door de fabriek, is onze verkoopweg via het Internet eveneens enkel via uw directe inkoop mogelijk.  Hierdoor kunnen wij ons fabricaat tegen zeer goede prijzen aanbieden. De inbouw van de SolCourant kan aan de hand van onze bijgeleverde gebruiksaanwijzing van ieder gespecialiseerd ervaren verwarmingsbouwbedrijf worden uitgevoerd. Wilt u verdere technische informaties, vragen wij u vriendelijk onder Contact uw wensen aan te geven. Wij informeren u graag – geheel persoonlijk en op uw huis afgestemd.

Beeld: SolCourant met deurkozijn en asla in een zwarte uitvoering

 

Datenschutz / Privacy Policy | Contact Us | ©2007 normatherm Energiespartechnik GmbH

Verwijzingen: Alle gegevens onder voorbehoud van technische fouten en typefouten.
Links naar andere websites: Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of berekening resultaten op verder gaande websites of webpagina’s en kunnen in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of berekening resultaten ervan.


logo normatherm